Zolang ik mij kan herinneren word ik blij van mooie interieurs. Niet de gelikte, trendy, matching meuk, maar die met een persoonlijk verhaal, in een huis dat leeft. Ook ben ik altijd al gek geweest op oude spullen. In mijn tienerjaren struinde ik in de avond met mijn zus de Amsterdamse straten af op zoek naar bruikbare spullen die achteloos waren weggegooid. Hierdoor kreeg ik van mijn moeder de mooie bijnaam 'Morgenster'. Pas later kwam ik erachter dat dit gewoon iemand is die zich dingen toeëigent die als grof vuil aan de straat zijn gezet...
Toen de kringloop en rommelmarkt nog niet hip, hot en happening maar for the 'happy few' waren kwam ik er al graag. Vondsten die ik er toen deed heb ik nog altijd.

Ik volgde een opleiding tot etaleuse/styliste en daarna een tot meubelstoffeerder en woninginrichter.
Plaatjes creeëren door mooie dingen samen te brengen deed ik graag. Toch verzandde ik al snel in een kantoorbaan en het 'mooie plaatjes creeëren' bleef beperkt tot mijn eigen fijne huisje.

Maar het ging toch kriebelen. Waarom zat ik vastgeroest achter een bureau terwijl ik van die mooie diploma's en zoveel leuke ideeën had? Na veel wikken en wegen zegde ik uiteindelijk mijn baan als administratief medewerker op en kreeg ik de kans om in een kringloopwinkel te werken. In dit walhalla van mooie gebruikte spullen kon ik al dat wat werd weggedaan in een nieuwe setting laten zien aan de klant. Ik was zo blij!

En toen begon het weer te kriebelen. Ik wilde een winkeltje van mijzelf, online of offline, om al het moois dat ik vond met anderen te kunnen delen! En dus zegde ik (met pijn in mijn hart) opnieuw mijn baan op. In januari 2019 ben ik begonnen met Kruller & Ko., een winkel voor een vintage, eclectisch, r(etr)omantisch of gewoon lekker truttig interieur.
Inmiddels heb ik ook een fijne plek gevonden bij Maakplaats Het Blauwe Pand waar ik in mijn werkplaats snoertjes aanzet, meubels van een nieuw kleurtje voorzie en winkeltje speel.

Hoewel Kruller & Ko. officieel van mij is doe ik het niet alleen. Ik krijg heel veel hulp van mijn mannen, Niels, mijn man en Broes, mijn zoon. Niet alleen met sjouwen, wéér een kringloop of 2ehandsmarkt bezoeken of een handje helpen met opknappen maar ook voor de mentale steun en die verr&#@te boekhouding! Maar ze geven mij vooral de kans mijn droom waar te maken! Zij zijn de Krullers en ik ben de Ko(ster) en samen zijn we dus Kruller & Ko..

Heel graag tot ziens,

namens Kruller & Ko.,

Désirée

 

 

© 2018 - 2021 Kruller & Ko. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel