Privacyverklaring

Hieronder lees je de privacyverklaring:

Bedrijfsgegevens:

Kruller & Ko.
Gevestigd in Het Blauwe Pand
Aris van Broekweg 2
1507 BB Zaandam
info@krullerenko.nl
+31(0)611501537
Kvk: 73453080
Btw.nr: NL146496930B01​
www.krullerenko.nl

1 - Persoonsgegevens die wij verwerken 

Wij gebruiken je ingevulde gegevens voor het verwerken van je bestelling en het uitleveren van de bestelling. Tevens wor den je gegevens gebruikt voor analyse. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

-Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Foto's van producten bij jou thuis, mits je ons deze zelf gestuurd hebt per e-mail en je toestemming geeft deze op onze  website te plaatsen

Gegevens die wij verzamelen:  Wij vragen je naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres. Tevens houden wij je ordergeschiedenis bij.

2 - Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

Door middel van het bezoeken van de website ga je akkoord met deze Privacy Verklaring en geef je toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals beschreven in deze verklaring. Kruller & Ko. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw bestelling en betaling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is.
- Je te informeren over wijzigen over je bestelling.
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken op www.krullerenko.nl
- Om goederen bij je af te leveren
- Om foto's te tonen van producten bij onze klanten thuis, op de pagina ...

3 - Delen van persoonsgegevens met derden

Kruller & Ko. verkoopt jouw gegevens niet aan derden, en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor een dienst of bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten, of wanneer wij op grond van een wettelijke plicht gehouden zijn deze gegevens door te geven aan bevoegde instanties. Onderstaand vind je de betrokken partijen aan wie wij de persoonsgegevens verstrekken om een dienst of bestelling mogelijk te kunnen maken:

- Mijnwebwinkel.nl: Alle gegevens van onze website Kruller & Ko. staan opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel.nl.
- PostNL: Wij verzenden de pakketten via MyParcel/PostNL.
- Klarna: Onze betalingen lopen via Klarna.
- SumUp: Wanneer je een bestelling wilt afhalen kun je ook bij ons per PIN betalen. Ons PIN-systeem loopt via SumUp.

Kruller & Ko. heeft geen zeggenschap over het eventuele gebruik door derden van uw persoonsgegevens. Deze verklaring heeft betrekking op de persoonsgegevens die Kruller & Ko. via krullerenko.nl verwerkt, en accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor websites of diensten van anderen. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de websites en privacyverklaringen van bovenstaande partijen.

Wij geven je gegevens door aan de volgende externe partijen: Google analytics en Google adwords bij het gebruik van de button van Facebook en Instagram. 

4 - Bewaartermijn:

Kruller & Ko. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden sowieso na 12 maanden na orderdatum gewist. Indien je een account hebt aangemaakt bij ons bewaren wij je gegevens voor onbepaalde tijd of tot het verzoek tot verwijdering van jou.

5 - Uitleg over cookies:

Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Op onze website kun je zelf aangeven of je cookies wilt gebruiken of niet.
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

6 - Beveiliging van de vastgelegde persoonsgegevens:

 Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker (Mijnwebwinkel.nl). Deze verwerkers zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en nemen adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Met deze externe partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten waarbij de wettelijke beveiligingen gegarandeerd worden.

7 - Data lek:

In het geval dat er ondanks de wettelijke beveiligingen een data lek plaatsvindt zullen wij dat binnen 24 uur melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

8 - Recht op inzage, correctie, verwijdering:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van je account op de website. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevens verwerking in te trekken, of om bezwaar te maken tegen deze verwerking. Ook heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid; je kunt bij ons een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou te sturen.

Je kan ten alle tijden een verzoek aan ons sturen voor inzage, correctie of verwijdering van je gegevens. Dit kun je doen door een email te sturen naar: info@krullerenko.nl. met daarbij gevoegd een kopie van je identiteitsbewijs zodat we weten dat het verzoek ook door jou is gedaan. We verzoeken je om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken, dit ter bescherming van je privacy.
Wij zullen je verzoek binnen maximaal 10 werkdagen behandelen.

9 - Recht op intrekking van verleende toestemming:

Dit kun je doen door een email te sturen aan: info@krullerenko.nl. Wij zullen je verzoek binnen maximaal 15 werkdagen behandelen.

10 - Recht om een klacht in te dienen:

Dit kun je doen door een email te sturen aan: info@krullerenko.nl. Wij zullen je klacht binnen maximaal 15 werkdagen behandelen. Tevens kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

11 - Wijzigingen in de Privacy Verklaring

Kruller & Ko. behoudt zich het recht om deze Privacy Verklaring van tijd tot tijd te wijzigen. Door na wijzigingen gebruik te maken van krullerenko.nl ga je akkoord met een eventueel gewijzigde Privacy Verklaring. Op onze website, op deze pagina, vind je altijd de meest recente versie ter inzage. De huidige Privacy Verklaring is bijgewerkt op 29-04-2019.

 

© 2018 - 2021 Kruller & Ko. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel