Algemene voorwaarden 

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Kruller & Ko., gevestigd aan de Aris van Broekweg 2, 1507 BB te Zaandam. 

Op alle artikelen van Kruller & Ko. zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Wanneer je bij Kruller & Ko. artikelen koopt, ga je akkoord met alle gestelde bepalingen in deze algemene voorwaarden. 

Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer

Kruller & Ko.
Désirée Koster

Telefoonnummer: 06-11501537
E-mailadres: info@krullerenko.nl
KvK-nummer: 73453080
BTW-identificatienummer: NL001727608B22
IBAN: NL60 KNAB 0258 2161 23
BIC: KNABNL2H

Artikel 2 - Toepasselijkheid

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als je iets koopt bij Kruller & Ko..
 2. Voordat je je bestelling plaatst, wordt gevraagd om de algemene voorwaarden te accepteren. Deze algemene voorwaarden kun je nalezen door te klikken op de link. Je kunt ook de algemene voorwaarden downloaden en opslaan op je computer.

Artikel 3 - Het aanbod

 1. Alle artikelen zijn tweedehands en daarvoor geldt voornamelijk dat ze mogelijk vele jaren zijn gebruikt of na gebruik jaren opgeslagen hebben gestaan. Dit houdt in dat ieder artikel gebruikssporen bevat. Soms heel weinig, soms wat meer. Omdat ik het leuk vind om artikelen op te knappen kan het zijn dat bepaalde artikelen in een nieuw jasje zijn gestoken. 
 2. In de omschrijving vertel ik ook zo nauwkeurig mogelijk hoe het artikel eruit ziet en waar het van is gemaakt. Om teleurstellingen te voorkomen raad ik je aan een volledige beschrijving op te vragen. Bekijk vooral ook de foto's van het artikel!  Heeft het artikel gebruikssporen dan zijn deze duidelijk op de foto's te zien.
 3. De artikelen zijn door de jaren heen gebruikt in een tijd waarin keurmerken niet bestonden. Veiligheidseisen, materiaalvoorschriften en minimale gebruikerseisen waren er niet of nauwelijks en zijn dan ook niet te vergelijken met de huidige wet- en regelgeving. Bij aanschaf van een artikel moet je rekening houden met een slijtageslag. Schroefjes die roestvorming vertonen, wijkend en werkend materiaal (hout, plastic), een kaal plekje enzovoorts. Bij twijfel en vragen over (het hedendaagse) gebruik van een artikel kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Kruller & Ko..
 4. Na aanschaf is het gebruik van vintage artikelen op eigen inzicht en voor eigen risico van jou als koper. Kruller & Ko. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de veiligheid, het gebruik van de artikelen en de staat van het artikel na gebruik door de koper, of in het geval van gebreken die zijn ontstaan aan meubels door bijv. luchtvochtigheid. 
 5. Van de meeste artikelen is er maar één. De artikelen worden zowel op Instagram als op Marktplaats en Etsy aangeboden. Ook kun je de meeste vinden in mijn shop bij Ouderwets gezellig. in alle gevallen geldt wie het eerst komt... en op=op.

Artikel 4 - De overeenkomst

 1. De koopovereenkomst geldt pas op het moment dat jij een artikel daadwerkelijk hebt betaald.  
 2. Bij Kruller & Ko. kun je altijd veilig betalen. Ik ga zo zorgvuldig mogelijk met je persoonsgegevens om en zal je gegevens niet aan anderen verstrekken, zie ook de privacyverklaring.
 3. Voor je je artikel koopt, geleverd krijgt of komt afhalen, ga ik er vanuit dat je op de hoogte bent van de  voorwaarden van bestellen, bezorgen, afhalen en retourneren. Kijk ook altijd even onder het kopje 'info & vragen'. Hier vind je naast alle informatie ook antwoorden op vele vragen. 

Artikel 5 - Nakoming overeenkomst  

 1. Ik zorg ervoor dat je het artikel ontvangt, zoals overeengekomen. Alle artikelen die ik verkoop zijn vintage of in ieder geval tweedehands. Ze zijn niet nieuw, maar wel in zo'n staat dat ze prima voor een tweede leven kunnen doorgaan. Zie artikel 3 voor meer informatie.
 2. Op de artikelen geef ik geen garantie. 

Artikel 6 - De prijs

 1. De prijs die zichtbaar is in de instapost, is de prijs in euro's die jij voor het artikel betaalt. 
 2. Deze prijs is inclusief 21% BTW.
 3. Deze prijs is exclusief bezorg- of verzendkosten.

Artikel 7 - Betaling en levering

 1. Artikelen worden niet gereserveerd. Na betaling, is je bestelling pas definitief en is het artikel van jou.
 2. Klopt iets niet in jouw betaalgegevens, laat het me dan weten!
 3. Zo gauw ik je betaling heb ontvangen, stuur ik je een bevestiging. De volledige betaling moet voldaan zijn voordat het artikel wordt bezorgd of kan worden opgehaald, tenzij we hier andere afspraken over maken. 

Artikel 8 -Leveringstermijn 
De standaard leveringstermijn van de artikelen is 1– 3 werkdagen. In enkele gevallen kan de leveringstermijn 4 – 8 werkdagen zijn. Als de leveringstermijn meer dan 30 dagen bedraagt heb je het recht om de koop te annuleren. 

Artikel 9 - Bezorgen of verzenden

 1. Ik verzend binnen Nederland met PostNL. De verzendkosten zijn afhankelijk van het artikel en variëren van 4,95 tot 13,00 per pakket. 
 2. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport van derden of eigen vervoer van jou als klant. Ik verpak de accessoires altijd met veel zorg. Toch kan het gebeuren dat er tijdens het verzendproces via de transporteur iets beschadigd. Ik verstuur alles voor jouw risico. 
 3. Helaas zijn niet alle artikelen te verzenden. Je kunt het dan zelf ophalen of laten bezorgen.
 4. Voor verzending naar het buitenland of bezorging op een andere manier kun je contact met mij opnemen.

Artikel 10 - Herroepingsrecht

Wil je je aankoop retourneren? Geen probleem! Tot 14 dagen nadat je bij me hebt gekocht, kun je het artikel retourneren zonder opgaaf van reden. Retourneren gebeurt als volgend:

 • Aankopen via Marktplaats, Ouderwets gezellig in Leeuwarden, markten of op andere wijze aangeschaft anders dan via Instagram of Etsy kunnen niet worden geretourneerd.
 • Ik accepteer je retourzending alleen als je mij binnen 2 werkdagen na de leveringsdatum per email (info@krullerenko.nl) op de hoogte stelt met een verzoek tot retournering. Bij het verzoek tot retournering ontvang ik je naam en de ordergegevens, je kunt hierbij gebruik maken van het herroepingsformulier maar dit is niet verplicht. Niet aangemelde retours neem ik niet in behandeling. 
 • Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door mij niet geaccepteerd en komen niet in aanmerking voor restitutie. Gebruik je het artikel zodanig dat het niet meer in die staat is zoals jij het bij me kocht, dan kan het zijn dat je je aankoopbedrag niet of maar gedeeltelijk terug krijgt.
 • De kosten en het risico van de retourzending zijn voor jouw rekening 
 • Het aankoopbedrag zal ik zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan veertien (14) werkdagen terugstorten op je rekening nadat het artikel in goede orde, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat, met de originele verpakking toegevoegd en voldoende gefrankeerd, retour door mij is ontvangen. Ik heb het recht om retours te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden als ik het vermoeden heb dat de artikelen door jou of anderen zijn gebruikt of beschadigd. 
 • Ik vergoed geen verzendkosten in het geval van retour. 
  Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling van zowel retours als gebreken is gelijk aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan mij hebt gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen. 

Artikel 12 - Annuleren

Wil je een aankoop annuleren, dan kan dat zolang jouw order nog niet is verstuurd. Stuur me dan even een berichtje.

Artikel 13 - Klachtenregeling

Ik hoop dat je ten alle tijden tevreden en blij bent met het shoppen bij Kruller & Ko.. Mocht je een klacht hebben, dan wil ik deze graag voor je oplossen. 

 1. Stuur me een email (info@krullerenko.nl) met daarin het probleem zo volledig en duidelijk mogelijk omschreven
 2. Uiterlijk binnen 3 werkdagen krijg je een reactie van mij op je klacht. Ik laat je weten hoe ik dit nu voor je kan oplossen of ik laat je weten hoeveel tijd ik nodig heb om je probleem later op te kunnen lossen. 

Artikel 14 - Geschillen

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 15 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

 1. Tot slot: alle foto's zijn gemaakt door mijzelf. De foto' mag je vrij pinnen, gebruiken, dupliceren, maar wel fijn om mijn naam, Kruller & Ko., even erbij te vermelden.
 2. Mocht ik in de toekomst de Algemene Voorwaarden aanpassen dan doe ik nooit ten nadele van jou. Je kunt dit dan terugvinden op de site van Kruller&Ko.. De huidige Algemene voorwaarden zijn bijgewerkt op 13-1-2021

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Algemene voorwaarden

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Kruller & Ko., gevestigd aan de Aris van Broekweg 2, 1507 BB te Zaandam.

Op alle artikelen van Kruller & Ko. zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Wanneer je bij Kruller & Ko. artikelen koopt, ga je akkoord met alle gestelde bepalingen in deze algemene voorwaarden.

Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer

Kruller & Ko.
Désirée Koster

Telefoonnummer: 06-11501537
E-mailadres: info@krullerenko.nl
KvK-nummer: 73453080
BTW-identificatienummer: NL001727608B22
IBAN: NL60 KNAB 0258 2161 23
BIC: KNABNL2H

Artikel 2 - Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als je iets koopt bij Kruller & Ko..
Voordat je je bestelling plaatst, wordt gevraagd om de algemene voorwaarden te accepteren. Deze algemene voorwaarden kun je nalezen door te klikken op de link. Je kunt ook de algemene voorwaarden downloaden en opslaan op je computer.

Artikel 3 - Het aanbod

Alle artikelen zijn tweedehands en daarvoor geldt voornamelijk dat ze mogelijk vele jaren zijn gebruikt of na gebruik jaren opgeslagen hebben gestaan. Dit houdt in dat ieder artikel gebruikssporen bevat. Soms heel weinig, soms wat meer. Omdat ik het leuk vind om artikelen op te knappen kan het zijn dat bepaalde artikelen in een nieuw jasje zijn gestoken.
In de omschrijving vertel ik ook zo nauwkeurig mogelijk hoe het artikel eruit ziet en waar het van is gemaakt. Om teleurstellingen te voorkomen raad ik je aan een volledige beschrijving op te vragen. Bekijk vooral ook de foto`s van het artikel! Heeft het artikel gebruikssporen dan zijn deze duidelijk op de foto`s te zien.
De artikelen zijn door de jaren heen gebruikt in een tijd waarin keurmerken niet bestonden. Veiligheidseisen, materiaalvoorschriften en minimale gebruikerseisen waren er niet of nauwelijks en zijn dan ook niet te vergelijken met de huidige wet- en regelgeving. Bij aanschaf van een artikel moet je rekening houden met een slijtageslag. Schroefjes die roestvorming vertonen, wijkend en werkend materiaal (hout, plastic), een kaal plekje enzovoorts. Bij twijfel en vragen over (het hedendaagse) gebruik van een artikel kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Kruller & Ko..
Na aanschaf is het gebruik van vintage artikelen op eigen inzicht en voor eigen risico van jou als koper. Kruller & Ko. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de veiligheid, het gebruik van de artikelen en de staat van het artikel na gebruik door de koper, of in het geval van gebreken die zijn ontstaan aan meubels door bijv. luchtvochtigheid.
Van de meeste artikelen is er maar één. De artikelen worden zowel op Instagram als op Marktplaats en Etsy aangeboden. Ook kun je de meeste vinden in mijn shop bij Ouderwets gezellig. in alle gevallen geldt wie het eerst komt... en op=op.

Artikel 4 - De overeenkomst

De koopovereenkomst geldt pas op het moment dat jij een artikel daadwerkelijk hebt betaald.
Bij Kruller & Ko. kun je altijd veilig betalen. Ik ga zo zorgvuldig mogelijk met je persoonsgegevens om en zal je gegevens niet aan anderen verstrekken, zie ook de privacyverklaring.
Voor je je artikel koopt, geleverd krijgt of komt afhalen, ga ik er vanuit dat je op de hoogte bent van de voorwaarden van bestellen, bezorgen, afhalen en retourneren. Kijk ook altijd even onder het kopje `info & vragen`. Hier vind je naast alle informatie ook antwoorden op vele vragen.

Artikel 5 - Nakoming overeenkomst

Ik zorg ervoor dat je het artikel ontvangt, zoals overeengekomen. Alle artikelen die ik verkoop zijn vintage of in ieder geval tweedehands. Ze zijn niet nieuw, maar wel in zo`n staat dat ze prima voor een tweede leven kunnen doorgaan. Zie artikel 3 voor meer informatie.
Op de artikelen geef ik geen garantie.

Artikel 6 - De prijs

De prijs die zichtbaar is in de instapost, is de prijs in euro`s die jij voor het artikel betaalt.
Deze prijs is inclusief 21% BTW.
Deze prijs is exclusief bezorg- of verzendkosten.

Artikel 7 - Betaling en levering

Artikelen worden niet gereserveerd. Na betaling, is je bestelling pas definitief en is het artikel van jou.
Klopt iets niet in jouw betaalgegevens, laat het me dan weten!
Zo gauw ik je betaling heb ontvangen, stuur ik je een bevestiging. De volledige betaling moet voldaan zijn voordat het artikel wordt bezorgd of kan worden opgehaald, tenzij we hier andere afspraken over maken.

Artikel 8 -Leveringstermijn

De standaard leveringstermijn van de artikelen is 1– 3 werkdagen. In enkele gevallen kan de leveringstermijn 4 – 8 werkdagen zijn. Als de leveringstermijn meer dan 30 dagen bedraagt heb je het recht om de koop te annuleren.

Artikel 9 - Bezorgen of verzenden

Ik verzend binnen Nederland met PostNL. De verzendkosten zijn afhankelijk van het artikel en variëren van 4,95 tot 13,00 per pakket.
Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport van derden of eigen vervoer van jou als klant. Ik verpak de accessoires altijd met veel zorg. Toch kan het gebeuren dat er tijdens het verzendproces via de transporteur iets beschadigd. Ik verstuur alles voor jouw risico.
Helaas zijn niet alle artikelen te verzenden. Je kunt het dan zelf ophalen of laten bezorgen.
Voor verzending naar het buitenland of bezorging op een andere manier kun je contact met mij opnemen.

​Artikel 10 - Herroepingsrecht

Wil je je aankoop retourneren? Geen probleem! Tot 14 dagen nadat je bij me hebt gekocht, kun je het artikel retourneren zonder opgaaf van reden. Retourneren gebeurt als volgend:

Aankopen via Marktplaats, Ouderwets gezellig in Leeuwarden, markten of op andere wijze aangeschaft anders dan via Instagram of Etsy kunnen niet worden geretourneerd.
Ik accepteer je retourzending alleen als je mij binnen 2 werkdagen na de leveringsdatum per email (info@krullerenko.nl) op de hoogte stelt met een verzoek tot retournering. Bij het verzoek tot retournering ontvang ik je naam en de ordergegevens, je kunt hierbij gebruik maken van het herroepingsformulier maar dit is niet verplicht. Niet aangemelde retours neem ik niet in behandeling.
Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door mij niet geaccepteerd en komen niet in aanmerking voor restitutie. Gebruik je het artikel zodanig dat het niet meer in die staat is zoals jij het bij me kocht, dan kan het zijn dat je je aankoopbedrag niet of maar gedeeltelijk terug krijgt.
De kosten en het risico van de retourzending zijn voor jouw rekening
Het aankoopbedrag zal ik zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan veertien (14) werkdagen terugstorten op je rekening nadat het artikel in goede orde, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat, met de originele verpakking toegevoegd en voldoende gefrankeerd, retour door mij is ontvangen. Ik heb het recht om retours te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden als ik het vermoeden heb dat de artikelen door jou of anderen zijn gebruikt of beschadigd.
Ik vergoed geen verzendkosten in het geval van retour.
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling van zowel retours als gebreken is gelijk aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan mij hebt gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Artikel 12 - Annuleren

Wil je een aankoop annuleren, dan kan dat zolang jouw order nog niet is verstuurd. Stuur me dan even een berichtje.

Artikel 13 - Klachtenregeling

Ik hoop dat je ten alle tijden tevreden en blij bent met het shoppen bij Kruller & Ko.. Mocht je een klacht hebben, dan wil ik deze graag voor je oplossen.

Stuur me een email (info@krullerenko.nl) met daarin het probleem zo volledig en duidelijk mogelijk omschreven
Uiterlijk binnen 3 werkdagen krijg je een reactie van mij op je klacht. Ik laat je weten hoe ik dit nu voor je kan oplossen of ik laat je weten hoeveel tijd ik nodig heb om je probleem later op te kunnen lossen.

Artikel 14 - Geschillen

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 15 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

Tot slot: alle foto`s zijn gemaakt door mijzelf. De foto` mag je vrij pinnen, gebruiken, dupliceren, maar wel fijn om mijn naam, Kruller & Ko., even erbij te vermelden.
Mocht ik in de toekomst de Algemene Voorwaarden aanpassen dan doe ik nooit ten nadele van jou. Je kunt dit dan terugvinden op de site van Kruller&Ko.. De huidige Algemene voorwaarden zijn bijgewerkt op 13-1-2021.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2021 Kruller & Ko. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel